Trivia Quiz: Watches in the Movies 2 – The Sequel

Leading men and the watches

A few weeks back we offered some general “watches in the movies” trivia. This time around we’re focusing on watches worn by leading men such as Brad Pitt, Tom Cruise, Matt Damon and John Travolta, with a few comedy stars added to lighten things up. Do you know which watches these top actors wore? Test your knowledge within. As always, the answers appear at the end. Good luck!

1. In the 2010 movie Repo Men, Jude Law’s character Remy wears which watch?

A. TAG Heuer Monaco
B. Montblanc Timewalker
C. IWC Aquatimer
D. Rolex Submariner

2. The watch worn by John Travolta’s character Charlie Wax in the 2010 film From Paris with Love is based on which watch?

A. Breitling Chronomat
B. Breitling Emergency
C. Omega Seamaster Planet Ocean
D. TAG Heuer Link

3. In the 2005 film Constantine, John Constantine played by Keanu Reeves wore a

A. Longines La Grande Classique
B. Oris Modern Classic
C. Tissot Classic Le Locle
D. Raymond Weil Men’s Classic

4. In the 2005 film Mr. & Mrs. Smith, which watch did Brad Pitt wear?

A. TAG Heuer Formula 1 Chronograph
B. Tudor Chronograph
C. IWC Spitfire Chronograph
D. Hamilton Khaki Chronograph

5. Playing Colin Sullivan in the 2006 film The Departed, Matt Damon wore a

A. TAG Heuer Carrera
B. TAG Heuer Link
C. Seiko Spring Drive Chronograph
D. Citizen Eco-Drive Chronograph

6. When Jake Blues leaves prison at the beginning of the Blues Brothers, his personal property includes which watch?

A. Seiko Digital
B. Casio Digital
C. Lorus Digital
D. Timex Digital

7. In Blood Diamond, Danny Archer, played by Leonardo DiCaprio, wears a

A. Breitling Chrono Avenger
B. Omega Speedmaster
C. Hamilton Khaki Field Watch
D. Casio G-Shock

8. In the 2001 film Vanilla Sky, the Tom Cruise character David Ames wore which watch?

A. Omega Dynamic
B. Bulgari Diagono
C. IWC Mark XV
D. Cartier Pasha

9. In the 1996 film Eraser, Arnold Schwarzenegger played U.S. Marshall John Kruger wearing a

A. Panerai Mare Nostrom
B. Panerai Luminor Marina
C. AP Royal Oak Chronograph
D. IWC Fliegerchronograph

10. In the 2006 film Click, Adam Sandler’s character Michael Newman wore a

A. Oris Big Date
B. Hamilton Khaki
C. Longines Grande Clsssique
D. Tissot Le Locle

 

 

 

ANSWERS:

1 – C
2 – A
3 – B
4 – C
5 – B
6 – D
7 – A
8 – C
9 – B
10 – B

Share This Page




    About Mike Disher

    My name is Mike Disher and I am WatchTime's technical editor. My interest in watches dates to 1972 and I caught the internet bug in 1997. In 1999 I combined these interests by joining TimeZone.com as its first full-time employee, and later that year I attended my first Basel Fair. I managed TZ from 2000-2007, and in 2008 I joined WatchTime.

    Leave a comment

    *