Archive   |   Newsletter   |   RSS   |   Contact us   |   Advertise   |   Press

Trivia Quiz: Hollywood Watches

Trivia: Hollywood Watches

This time around our quiz features (mostly) action films, and we throw in a small-screen question or two. Do you know which watches these characters wore? This ticket to the movies is free, and as always, the answers appear at the end. Good luck!

1. Which watch does Leonardo DiCaprio wear when invading the dreams of others in Inception?
A. Omega Planet Ocean Chronograph
B. Breitling B01 Chronograph
C. TAG Heuer Carrera Automatic
D. TAG Heuer Monaco V4

2. In Transporter 2, Jason Stratham plays Frank Martin who drives an Audi and wears a…
A. Panerai Luminor Daylight Chronograph
B. Breitling Chronomat Chronograph
C. Jaeger-LeCoultre Master Compressor Chronograph
D. IWC Aquatimer Divers’ Chronograph

3. In Iron Man 2, Robert Downey Jr. as Tony Stark wears and amazing suit and a…
A. JLC AMVOX 3 Tourbillion
B. JLC Master Grand Tourbillon 1833
C. JLC Reverso Grande 985
D. All of the above

4. What does Jamie Foxx wear as Rico in Miami Vice?
A. IWC Portuguese Chronograph
B. IWC Mark VI
C. IWC Da Vinci Ceramic Chronograph
D. Rolex Yachmaster II

5. As survivor Robert Neville in I Am Legend, Will Smith trusted a…
A. Casio G-Shock G-1000
B. Suunto Elementum
C. Timex Ironman GPS
D. Victorinox Swiss Army ST4000

6. In Armored, Laurence Fishburne wears a…
A. Casio G-Shock Mudman
B. Breitling Chronospace
C. Luminox Black Ops
D. Victorinox Swiss Army Convoy

7. Going back in time: in 1985’s Back to the Future, what did Doc Brown use to time key events?
A. Seiko Training Timer
B. Casio G-Shock
C. Casio CFX-4000 calculator watch
D. Timex Indiglo digital

8. Which orange dive watch has Mark Harmon been spotted wearing on NCIS?
A. Seiko “Orange Monster”
B. Omega Seamaster Planet Ocean
C. Doxa Sub
D. Luminox Navy Seals

9. If you noticed Angelina Jolie’s wrist in Laura Croft: Tomb Raider, you would have spotted a…
A. Casio Baby-G
B. Tissot T-Touch
C. Timex Ladies Expedition
D. Panerai Luminor Marina 44mm

10. After joining the Men in Black, Will Smith dons a…
A. Hamilton Ventura
B. Hamilton Electra
C. Hamilton Pacer
D. Bulova Accutron Spaceview

11. In The Bank Job, Jason Stratham’s character Terry Leather wore an…
A. Omega Speedmaster Chronograph
B. Longines Aquadive
C. Rolex Submariner
D. TAG Heuer Monaco Automatic Chronograph

12. Which brand was featured on the wrist of Tom Cruise in Minority Report?
A. Cartier
B. Bulgari
C. IWC
D. Casio

 

 

 

 

ANSWERS:
1. C
2. A
3. D
4. A
5. D
6. A
7. A
8. B
9. B
10. A
11. D
12. B






About Mike Disher

Mike Disher's interest in watches dates to 1972, and he caught the internet bug in 1997. In 1999 he combined these interests by joining TimeZone.com as its first full-time employee, and later that year attended his first Basel Fair. Disher managed TZ from 2000-2007, and joined WatchTime in 2008.

Comments

  1. korbindallis says:

    Will Smith in \"I Am Legend\" wears 2 watches on both hands
    left Victorinox Swiss Army ST4000
    right hamilton khaki twilight

Leave a comment

*